2016-05-24 09:02:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Jól érzi magát, bár kissé izgatott, de pozitív hangulatban van. Jobban kellene viszont koncentrálnia a munkájára! Hajlamos lehet ugyanis mindent összekeverni, és ebből még komoly kellemetlenségei is lehetnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy ön előtt álló döntést nem kellene elsietnie. Hallgasson a megérzésére, de ne hamarkodja el a dolgot! Most zseniális ötletei lehetnek, amelyek jelentősen megkönnyítik a munkáját. Váratlan, szép ajándékot adhat, vagy kaphat a mai napon.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Alkalmas a mai nap arra, hogy tisztázza a problémákat. Most remekül tud érvényesülni, és a nehéz helyzetekben is megtalálja a megfelelő szavakat. Arra viszont vigyázzon, hogy ne reagáljon túlérzékenyen!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehéz napra számíthat. Nem tud haladni a munkájával, mert folyton megzavarják. A párja, vagy valamelyik családtagja is segítséget kér öntől, persze épp a legrosszabbkor, amikor a saját dolgaival kellene foglalkoznia. Legyen megértő és türelmes!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most csapatban tud a legjobban dolgozni, remek teljesítményével kivívja a többiek elismerését. Egy nehéz feladat végére érhet. A nap második felében már lazíthat egy kicsit!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön szívesen segít másoknak, ha problémájuk adódik, emiatt sokan becsüli önt. Ma azonban jó volna, ha nemet mondana, amikor úgy érzi, amúgy is túl sok feladata van…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, ez nagyon kedvez önnek. Ma lezárhat egy rég elkezdett munkát, vagy épp ellenkezőleg, most kezd bele egy új tervének a megvalósításába. Így, vagy úgy, de nagyon sikeres napra számíthat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars hátráló mozgásban van, emiatt hiányzik önből az igazi tetterő és energia. Azt sem tudja pontosan, hogy mit is akar valójában, ráadásul még össze is veszhet egy önhöz közel álló személlyel. Próbálja valahogy átvészelni a mai napot!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Többet kellene törődnie a barátaival, mert az utóbbi időben kicsit elhanyagolta őket. Egyikőjük ezt szóvá is teszi, valószínűleg megsértődött önre az illető. Igyekezzen kimagyarázni magát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha anyagi ügyekben kell döntenie, akkor nyugodtan hagyatkozhat a többiek tanácsaira. Beszéljen az aggályairól, kételyeiről, közösen hamar találhatnak megoldást. Este kreatív feladatokhoz lesz kedve, például átrendezhetné a lakását.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most pontosan érzi, mi a megoldás arra a problémára, amely már régóta foglalkoztatja. A feltevései helyesek! Ön szereti magát a középpontban érezni, ám ne sértődjön meg, ha mások ma nem csak önnel foglalkoznak. Ez még nem jelenti azt, hogy mellőzni akarnák.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Végre nekiállhat a régóta halogatott munkáknak, ebben a családja is támogatja. Jó lenne, ha ma el tudná kerülni a veszekedést a kedvesével. Minek is vitáznának apró bosszúságok miatt?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: